ice_angel Ghost
Numarul mesajelor : 6 Data de inscriere : 26/04/2008
| Subiect: Lalihoooo!!! Joi Mai 08, 2008 9:46 pm | |
| Salz!Sunt Andreea am 11 ani shi sunt din bucuresti. Sunt un mare fan anime si animeurile mele preferate sunt:KS,Gravitation,FMA,FMP,Naruto,Bleach,Death Note etc. Culoarea mea preferata este:negru,alb,rosu si albastru. Si muzika mea preferata este rock pop hip hop R&B And cantaretii si formatiile:Cnema Bizarre ,Tokio Hotel,Rammstein,Linkin Park,Timberland,Timberlake,Cascada Nirvana. Asta sunt yo shi sper sa ne intelegem!!!!So hi!!! | |
|
Ay-chan Dark Tenshi
Numarul mesajelor : 172 Localizare : lost world Joburi/Distractii : nothing Stare de spirit : lonely and sad Data de inscriere : 07/02/2008
| Subiect: Re: Lalihoooo!!! Vin Mai 09, 2008 6:00 am | |
| Welcome Andreea.Sper sa te simt bine pe forum si ca vei fi un membru activ.Happy posting and No Spam.. P.S:astept ca tu sa fi un membru activ...am pretentii de la tine:P | |
|
RxY-andra Dark Tenshi
Numarul mesajelor : 135 Varsta : 28 Localizare : In your heart Stare de spirit : Yeeey! no way ! I only joking >. Data de inscriere : 07/02/2008
| Subiect: Re: Lalihoooo!!! Mar Mai 27, 2008 8:44 pm | |
| chau andy .. sper ca iti pot spune asa nu ? si eu iti urez ce ti-a urat si ay-chan ^^ ... sunt sigura ca o sa ne intelegem | |
|
Momo-chan Fairy Dust
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Localizare : Galati Data de inscriere : 22/03/2008
| Subiect: Re: Lalihoooo!!! Mier Mai 28, 2008 6:03 pm | |
| O Hayo, Andreea-chan! Bine ai venit, printre noi! Sper sa te simti bine aici pe forum, si cum a spus si Ay-chan, sa fii activa. Prin urmare : Happy Posting! Si cum sunt sigura deja ca stii: NO SPAM! si ultima regula, precum cea mai importanta: Have fun! Bye! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lalihoooo!!! | |
| |
|