Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Gravitation

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
Milky*Way
Fairy Dust
Fairy Dust
Milky*Way

feminin
Numarul mesajelor : 104
Varsta : 28
Localizare : Baia Mare
Stare de spirit : Fastacita^_^
Data de inscriere : 08/02/2008

Gravitation Empty
MesajSubiect: Gravitation   Gravitation Icon_minitimeVin Feb 08, 2008 9:40 pm

Deci animeul meu favorit pur si simplu il ador.Personajele mele favorite fiindca normal Yuki&Shuichi sunt un cuplu super shu il iubeste mult si stie ce e dragostea adevarata,pe cand yuki nu stia si pana la urma isi ma seama.e o iubire imposibila dar totusi posibila e minunat animeul,desi unii spun ca e shonen-ai.si ce? e foarte frumos iar mel sunt extraordinae,grafica la fel animeul asta de la o scara 10 la 20 merita 100 e super
Sus In jos
Ay-chan
Dark Tenshi
Dark Tenshi
Ay-chan

feminin
Numarul mesajelor : 172
Localizare : lost world
Joburi/Distractii : nothing
Stare de spirit : lonely and sad
Data de inscriere : 07/02/2008

Gravitation Empty
MesajSubiect: Re: Gravitation   Gravitation Icon_minitimeSam Feb 09, 2008 11:10 am

are o grafica reusita.imi plac personajele, mai ales Yuki.pacat ca anime-ul e shonen-ai.in fine povestea anime-ului este destul de reuita.avand in vedere ca nu e anime-ul meu preferat ii dau doar 9.50
Sus In jos
http://an-otherstory-abouta-girl.piczo.com
Milky*Way
Fairy Dust
Fairy Dust
Milky*Way

feminin
Numarul mesajelor : 104
Localizare : Baia Mare
Stare de spirit : Fastacita^_^
Data de inscriere : 08/02/2008

Gravitation Empty
MesajSubiect: Re: Gravitation   Gravitation Icon_minitimeSam Feb 09, 2008 11:18 am

ay-chan de ce iti pare rau ca animeul e shonen-ai? crezi ca era mai frumos daca shu era fata,era prea clasic animeuri ca astea mai sunt cu fete si baieti,si apoi nar mai fi la fel cherry
Sus In jos
Ay-chan
Dark Tenshi
Dark Tenshi
Ay-chan

feminin
Numarul mesajelor : 172
Localizare : lost world
Joburi/Distractii : nothing
Stare de spirit : lonely and sad

Gravitation Empty
MesajSubiect: Re: Gravitation   Gravitation Icon_minitimeSam Feb 09, 2008 11:25 am

imi pare rau ca e shonen-ai pentru ca nu imi prea plac acest tip de anime-uri.le prefer pe cele precum death note, bleach, jigoku shoujo etc.da poate ca nu ar fi fost chiar asa interesant daca shu ar fi fost fata, dar eu prefer anime-urile in care cuplurile sunt formate din girls and boys
Sus In jos
http://an-otherstory-abouta-girl.piczo.com
RxY-andra
Dark Tenshi
Dark Tenshi
RxY-andra

feminin
Numarul mesajelor : 135
Localizare : In your heart
Stare de spirit : Yeeey! no way ! I only joking >.

Gravitation Empty
MesajSubiect: Re: Gravitation   Gravitation Icon_minitimeSam Feb 09, 2008 7:33 pm

Imi pare rau sa va dejamagesc fani ravitations insa animeul e ..hmm ciudat.. si nu imi prea place... cuplurile formate din fetexfete sau baietixbaieti (O.O) No Rolling Eyes insa era banal intradevar ca Shuichi sa fi fost fata -_- . Dar totusi...
Sus In jos
http://www.angelofdestiny.piczo.com
Momo-chan
Fairy Dust
Fairy Dust
Momo-chan

feminin
Numarul mesajelor : 130
Varsta : 30
Localizare : Galati
Data de inscriere : 22/03/2008

Gravitation Empty
MesajSubiect: Re: Gravitation   Gravitation Icon_minitimeDum Mar 23, 2008 8:15 pm

Cel mai bine la acest anime, este ca Shuichi, este baiat si nu fata, pentru ca daca el ar fi fost fata, animeul isi pierdea, din farmecul  personal si poate ca nici nu s-ar mai numi Gravitation, ar fi cu totul si cu totul altceva. Prin, urmare sunt de acord cu acest cuplu, si nu am nimic impotriva cuplurilor formate din baieti&baieti, sau fete&fete.
 Cat despre anime,  este unul reusit, nu sunt o fana inraita a lui, dar asta nu inseamna ca nu imi place. Ar merita un 9, sau ca sa nu fiu rea 9.50.
Sus In jos
Ryoko Minaka
Spirit
Spirit
Ryoko Minaka

Numarul mesajelor : 16
Data de inscriere : 05/06/2008

Gravitation Empty
MesajSubiect: Re: Gravitation   Gravitation Icon_minitimeJoi Iun 05, 2008 7:14 pm

Gravitation este un anime care cuprinde mai multe stiluri. In principal se intalnesc comedia si drama, prin intamplarile petrecute lui Shuichi si Yuri. Apropo de ideea yaoi; nu mi se pare una asa de ciudata, desi in viata reala este un pacat, probabil si in anime. Oricum acesti oameni sunt bolnavi, dar producatorul (producatorii) acestui anime au cautat probabil o metoda prin care sa ne faca sa intelegem ca nu e bine sa ii marginalizam sau sa ii criticam. Coloana sonora e buna, grafica la fel, iar ideea mi se pare foarte draguta. Cred ca acest anime merita nota 9.80 din partea mea, mai ales ca este pe locul 3 in topul meu
Sus In jos
Continut sponsorizat

Gravitation Empty
MesajSubiect: Re: Gravitation   Gravitation Icon_minitime

Sus In jos

Gravitation
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Anime :: Other-
Mergi direct la: