Midori Ghost
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 32 Data de inscriere : 13/04/2008
| Subiect: ohayo minna!!!!!!! Dum Apr 13, 2008 9:22 am | |
| hello! sunt Midori(it isn't my real mane but please call me so) am aproape 16 ani, sunt din targoviste, imi place tot ce tine de JAPONIA: limba, traditii, anime, muzica, fashion, manga..totul imi place sa citesc, sa desenez, sa asclt muzica(japoneza), sa ma uit la filme si animeuri, sa ies in oras cu prietenii bla bla bla... daca aveti intrebari, va astept ja ne | |
|
RxY-andra Dark Tenshi
Numarul mesajelor : 135 Varsta : 28 Localizare : In your heart Stare de spirit : Yeeey! no way ! I only joking >. Data de inscriere : 07/02/2008
| Subiect: Re: ohayo minna!!!!!!! Dum Apr 13, 2008 10:36 am | |
| Buna Midori ^^ bine ai venit printre noi . Pai as avea o intrebare ... ce animeuri iti plac ? So ... HAPPY POSTING AND NO SPAM | |
|
Ay-chan Dark Tenshi
Numarul mesajelor : 172 Localizare : lost world Joburi/Distractii : nothing Stare de spirit : lonely and sad Data de inscriere : 07/02/2008
| Subiect: Re: ohayo minna!!!!!!! Dum Apr 13, 2008 10:44 am | |
| Welcome to Dark Dyamond Midori.Speram ca iti place forumul si o sa te simti bine alaturi de noi.Am eu 2 intrebari:1.Ce muzica iti place(hip-hop, dance, rapp, rock etc..)? 2.Ce tari iti mai plac?- Spoiler:
Cum spunea si RxY-andra: HAPPY POSTING AND NO SPAM
| |
|
Milky*Way Fairy Dust
Numarul mesajelor : 104 Varsta : 28 Localizare : Baia Mare Stare de spirit : Fastacita^_^ Data de inscriere : 08/02/2008
| Subiect: Re: ohayo minna!!!!!!! Dum Apr 13, 2008 11:57 am | |
| heya.wo ce mare esti...poi aceeasi intrebare ce animeuri iti plac?si ce culoare iti place?anyway welkome and have fun^_^ | |
|
Momo-chan Fairy Dust
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Localizare : Galati Data de inscriere : 22/03/2008
| Subiect: Re: ohayo minna!!!!!!! Lun Apr 14, 2008 5:58 pm | |
| Salut Midori! Bine ai venit, pe forum! Sper sa te simti bine alaturi de noi, sa iti faci prieteni, aici printre noi, si desigur, cum stii deja defapt NO SPAM! HAPPY POSTING! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ohayo minna!!!!!!! | |
| |
|