Yumi_Emi Fairy Dust
Numarul mesajelor : 44 Varsta : 29 Localizare : Somewere...far away from here Stare de spirit : Stresata Data de inscriere : 03/03/2008
| Subiect: Hy there!Yumi is here^_^ Sam Apr 05, 2008 2:20 pm | |
| Hmm...ce as putea spune despre mine.Ma numesc Alesia sunt din deva,am 14 ani.Sunt o fire energica,cam copilaroasa si nebuna Anime-uri perefrate:Kodomo no omocha,Kimi ga Gozomu Eien [sper k lam scris bine],Death Note,One Piece,Slayers....nu imi mai vin in minte Trupe/Artisti Preferati:Linkin Park,Green day[Zi Verde de culoarea salatii],Cascada,BugsBunny etc etc etc.... ce mai pot spune..cateodata sunt incapatanata[capruicorn,ce mai],imi place sa ma distrez cu prietenii.... Daca mai aveti intrebari.... | |
|
RxY-andra Dark Tenshi
Numarul mesajelor : 135 Varsta : 28 Localizare : In your heart Stare de spirit : Yeeey! no way ! I only joking >. Data de inscriere : 07/02/2008
| Subiect: Re: Hy there!Yumi is here^_^ Sam Apr 05, 2008 2:45 pm | |
| Buna Alesia ^_^ sper sa te simt bine cu noi ..... pai as mai avea o intrebare : care sunt hobby-urile tale ? HAPPY POSTING AND NO SPAM PLEASE | |
|
Ay-chan Dark Tenshi
Numarul mesajelor : 172 Localizare : lost world Joburi/Distractii : nothing Stare de spirit : lonely and sad Data de inscriere : 07/02/2008
| Subiect: Re: Hy there!Yumi is here^_^ Mier Apr 09, 2008 10:07 pm | |
| welcome Alesia.Ne bucuram ca esti alaturi de noi si sper sa ne simtim bine impreuna Deci spuneai ca iti plae Green Day si Linking Park -me too o intrebare: Care e stilul tau preferat de muzica?rock, pop, hip hop, metal etc... | |
|
Momo-chan Fairy Dust
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Localizare : Galati Data de inscriere : 22/03/2008
| Subiect: Re: Hy there!Yumi is here^_^ Vin Apr 11, 2008 11:08 am | |
| Salut, si : Bine ai venit! Sper sa fii activa, sa te simti bine alaturi de noi, si desigur NO SPAM! Pai, am si eu o mica intrebare: Inafara de anime-uri, mai citesti si manga? Mersi... | |
|
Milky*Way Fairy Dust
Numarul mesajelor : 104 Varsta : 28 Localizare : Baia Mare Stare de spirit : Fastacita^_^ Data de inscriere : 08/02/2008
| Subiect: Re: Hy there!Yumi is here^_^ Dum Apr 13, 2008 11:55 am | |
| hey alesia(scuze de intarziere^_^)welkome here.app frumos nume.poi sper ca vei posta cat mai moolt si nu mai am inspiratie.chuu^_^ | |
|
Yumi_Emi Fairy Dust
Numarul mesajelor : 44 Varsta : 29 Localizare : Somewere...far away from here Stare de spirit : Stresata Data de inscriere : 03/03/2008
| Subiect: Re: Hy there!Yumi is here^_^ Joi Apr 17, 2008 5:39 pm | |
| Well...ce hobby-uri am.Nu prea imi vin in minte acum.Imi place sa citesc,sa ascult muzica,mai nou photoshopul. Stiluri de muzica...in general punk-rock,pop-punk si rock.Dar imi plac mai multe.Of course fara manele... Si da blue_rose citesc si manga-uri.Preferatele mele sunt: Shaman king Honey x honey drops xxxHolic Kamikaze kaitou jeanne Kodomo no Omocha Si cam ce se incadreaza la sectiunea shoujo... And srry mina de intarziere.Nu am mai dat pe la sesctiunea asta^^My bad :p | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hy there!Yumi is here^_^ | |
| |
|